Geplaatst op donderdag 27 november 2014 @ 08:07 , 136 keer bekeken
Chocolade-Kaneelkoekjes
Voor ca. 25 stuks
225 gram zachte boter
75 gram witte basterdsuiker
1 eidooier, licht geklopt
2 theelepels, sinaasappelschil (geraspt)
280 gram bloem of speltbloem
beetje, zout
150 gram witte en melk chocolade (in stukjes gemaakt!)
Kaneellaagje
1 ½ el witte basterdsuiker
1 ½ el kaneel
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Voeg alles in een beslagkom en kneed er een deeg van.
Roer de suiker en kaneel door elkaar in een diep bord.
Neem steeds een beetje deeg en maak er balletjes van.
Wentel de balletje door het suiker-kaneel mengsel, druk en een beetje plat op de bakplaat, leg ze wel op voldoende afstand van elkaar.
Bak de koekjes in 20 min in de oven. (ligt aan de oven, dus hou het in de gaten)
Laat ze 10 minuten afkoelen op de bakplaat en schep ze met een
Bakspaan op een taarttooster en laat ze volledig afkoelen.
Kijk uit, want ze zijn erg verslavend ;-)
Welkom bij Clubs!
Kijk gerust verder op deze club en doe mee.
Of maak zelf een Clubs account aan: