Indiase Pompoen

Geplaatst op donderdag 25 oktober 2018 @ 07:48 , 81 keer bekeken

Indiase Pompoen ( Lekker bij de Curry)

 

1 fles pompoen ( 500 gram pompoen)

1 eetlepel venkelpoeder

1 theelepel mosterdpoeder.

500 ml groentebouillon

50 ml.

yoghurt

suiker naar smaak

4 takjes koriander

 

 

Maak de pompoen schoon en snij in stukjes.

Verhit een scheut olie in ene hoge pan en fruit de venkel en mosterdpoeder.

Voeg de pompoen toe en bak circa 4 minuten tot de blokjes goudbruin zijn.

Blus af met de groentebouillon en stoof de pompoen in circa 20 minuten gaar.

Voeg de yoghurt en suiker toe,

Pluk de koriander en voeg het net voor het serveren toe.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: